Een vraag? Iets te bespreken?.

Wij bij Phoenix Online zijn 100% transparant in onze communicatie. Wilt u een eerlijk gesprek, eindelijk uw vragen kunnen stellen en een eerlijk antwoord krijgen? u bent bij het juiste adres!

Contacteer ons
Header image depicting a laptop with circuitry lines

Veel gestelde vragen

Webdesign

De prijs voor een website is een heel moeilijk gegeven. Een website met 50 pagina's, geschreven op een verouderd systeem dat niet meer correct kan gehost worden, kost al gauw wat meer dan een een-pagina website die vanaf nul moet gebouwd worden. We bieden wel gratis offertes aan, indien u wilt weten wat wij nodig hebben om u een offerte te kunnen sturen, gelieve dan even te kijken naar de desbetreffende (#4) vraag.

Ja, we bieden (voor degene die willen) een pakket aan met een volledige facelift van het bedrijf. Van uw logo, tot uw visitekaartjes, email handtekeningen en enig grafisch werk, wij kunnen uw bedrijf helpen te renoveren.

Ja, we hebben hostingpakketten die we op maat naar uw website / webapplicatie opstellen. De prijzen hiervan worden op voorhand meegedeelt eens er duidelijkheid is over de concrete inhoud en specificaties van uw web-site / app.

We hebben eerst en vooral een beschrijving nodig van de huidige staat van de website (meestal is een link voldoende). Daarnaast de volgende punten:
1. Exacte aanvraag (vernieuwing bestaande website, website van nul, kleine aanpassingen)
2. Beperkingen (welke regels we moeten naleven, bvb.: moet groen als hoofdkleur hebben)
3. Inhoud (bieden jullie de inhoud aan of moeten wij die gaan aanmaken)
4. Beeldmateriaal (staat het beeldmateriaal vast of moeten wij die gaan maken)
5. Hoeveel pagina's zal de website hebben (ongeveer)

Ja, we hebben een fotograaf in dienst, deze kan op locatie foto's komen maken. Hiernaast hebben we ook mensen die vector afbeeldingen op maat kunnen maken voor uw inhoud.

Afhankelijk van het beschikbare budget, kan dit enorm snel gaan. Indien dit een nood is steken wij graag een tandje bij en werken we rond de klok met heel het team om dit zo snel mogelijk af te werken. Wilt u een concrete datum, neem even contact met ons op en vermeld dit.

Wij zijn een startup en hebben voorlopig nog geen projecten die we openlijk publiceren. Elk van onze werknemers heeft wel ervaring in de webdevelopment & design wereld. Hun projecten zijn wel zichtbaar op aanvraag.

Webdevelopment

U kan een volledige geordende lijst terugvinden van onze ondersteunde technologieën op onze homepagine onder de sectie, "Onze Techstack".

Neen, we hebben ervaring met allerhande webapplicaties, we zijn volledig transparant in onze kennis en ons kunnen. U kan als klant dus met een gerust hart ons aannemen indien we het project aanvaarden. We aanvaarden namelijk geen projecten indien we onze kennis niet voldoende achten.

Ja, we bieden een volledig development pakket aan, in de vele diensten die onder web development vallen, kunnen we zeker en vast webdesign bijtellen.

Ja, we hebben hostingpakketten die we op maat naar uw website / webapplicatie opstellen. De prijzen hiervan worden op voorhand meegedeelt eens er duidelijkheid is over de concrete inhoud en specificaties van uw web-site / app.

Iot

Hiervoor kan u even naar onze IOT pagina gaan, het meeste staat hier beschreven. Een beknopte samenvatting: IOT, of Internet Of Things, staat voor het idee om alles te verbinden met het internet om zo meer functionaliteit uit deze verbonden toestellen te halen. Deze sector staat vooral bekend in de industriële wereld.

Een kleine kern van ons team, heeft ervaring met het bouwen van online dashboarding tools die heel wat functionaliteit toestaan met de gegevens van uw toestellen. Wij bieden u de service om een dergelijk platform te bouwen met eender welke specificaties die u wenst. Daarenboven biedt Phoenix Online ook de planning, uitbouw en programmatie van de gateways om een soort plug and play pakket te maken.

Ja, inderdaad. Echter bieden wij een formule aan die men niet vaak vindt. Wij bieden de optie om dit platform te maken, te hosten, op of onze server of uw server. We bieden zelf de optie om uw server aan te maken, te komen installeren en de software te runnen. u krijgt daarenboven de source code, dus u krijgt dit project, indien u wenst, no strings attached.

Ja, we hebben een optie om u dit product aan te bieden zonder enige verplichtingen naar ons toe eens het af is. Echter hebben we 1 serieuze voorwaarde, u tekent een contract tegen de doorverkoop van dit product in zijn geheel.

Dergelijke pakketten stellen we of samen met EmbeddedPi en zijn extensie kaarten of met de belgische eWon gateway module. Echter kunnen we op aanvraag ook onderzoek doen naar andere gateway modules (Bosch Rexroth's PLC Gateway, etc...)

EmbeddedPi is de serieuze, industriële broer van de raspberry pi. We weten maar altegoed dat de rPi niet de meest serieuze connotatie heeft, echter verzekeren we u dat de embeddedPi het meent! Deze staat ons toe op eender welk industrieel protocol te communiceren met verscheidene PLC systemen, modbus toestellen, ...

Pcbuilding

Ja, maakt niet uit welke omstandigheden u in zit, wij bouwen de PC die bij u past. Van uiterlijk tot innerlijk, bouwen wij u een pracht van een machine!

Ja, zowel voor particulieren als voor kleine zaken, bouwen wij met plezier servers op maat. De type servers die we aanbieden zijn: webservers, fileservers (opslag), mediaservers.

Zeker en vast! Wij bieden namelijk ook pakketten waarbij we u de autonomie aanleren om in de toekomst zelf uw keuzes voor aanpassingen te maken en zelf vanaf nul een pc kan ineensteken. Wilt u gewoon een pc gebouwd hebben, ook goed!

Geen probleem, aan de hand van uw budget en de informatie die u ons kan bieden, zorgen we ervoor dat we een passend toestel bouwen! We staan trouwens ook altijd open voor leuke verrassingsopties.

Ook geen probleem, wij kunnen perfect een machine bouwen naargelang het doel van de machine.

Neen, we zijn open met u over uw eisen en uw budget en de mogelijkheden hierbij. Componenten voor een PC komen allemaal samen vaak heel wat goedkoper uit dan in de winkel. In het geval van een minimaal pakket, zijn we heel budgetvriendelijk met onze kosten.

Heel veel mensen kijken graag naar netflix of dergelijke services, een mediaserver staat je toe om al jouw video's, muziek, films, etc te bekijken via een applicatie op de tv, pc, gsm & tablet. Wij kunnen zowel de hardware als de software regelen om dit te maken. Daarenboven komen we dit op aanvraag ook met plezier bij u thuis installeren.

Neem contact op