Consultatie - Advies op maat.

Wij helpen u graag bij uw project. We werken onder meerdere vormen en passen ons zoveel mogelijk aan om naadloos te kunnen integreren in uw werkomgeving. Van advies tot effectieve development, wij staan in voor eender welke rol u nood aan heeft.

Lees meer
Een foto van bouwblokken om samenwerking te vertonen

Wat bieden we precies?

Wij hebben expertise en kennis te bieden in de verschillende talen & omgevingen die in onze techstack opgelijst staan. U kan ons contacteren om uw project bij te wonen, advies te geven aan uw in-house developers of zelfs mee te coderen aan het project. We zijn telkens transparant in onze ervaring en expertise niveau van de verschillende talen & omgevingen dus U weet meteen wat U als toegevoegde waarde krijgt.

Hoe verloopt dit proces?

Een foto van een groep mensen die een vergadering houden

Startend gesprek

We overlopen uw project, de gebruikte techstack, juiste omgeving enz. We bepalen hoe wij een rol kunnen spelen in uw project en hoe wij best van pas kunnen komen voor U. Eens er duidelijkheid is over de inhoud en technologie van het project, voeren we een grondig gesprek over de samenwerkingsvoorwaarden. Deze moeten ook aanvaardbaar zijn voor beide partijen vooraleer we verder kunnen.

Een foto met een vector die planning voorstelt

Inloop in uw project

Vooraleer we final kunnen intrede doen in uw project & bedrijf (als externe consultanten), moeten we eerst een proefperiode doen. Tijdens deze proefperiode focusen we minder op de hoeveelheid werk we doen, maar gebruiken we onze tijd vooral om te observeren, kennis te maken en ons in te werken om een zo moeiteloos mogelijke integratie te verzekeren.

Een foto die de uitvoering van een project voorstelt

Consultatie op 100%

Eens we ingelopen zijn, zijn we 100% beschikbaar voor het project en behandelen we het ook alsof het ons eigen is. Dit betekent dat de volle inzet aanwezig is en dat we zo goed mogelijk in de werkomgeving trachten te integreren. We leveren onze expertise en kennis zo vloeiend mogelijk en trachten de gewenste hulp te bieden.

Een foto die de aflevering van een project voorstelt

Tevredenheids enquete

In het geval van consultatie is er altijd een complex tevredenheids ratio. Er zijn altijd wel positieve en negatieve punten te vinden in een dergelijke samenwerking. Voor ons is het belangrijk om duurzame herbruikbare relaties op te bouwen met onze consultatie-klanten. Indien U de tijd wilt nemen om ons te helpen begrijpen wat beter kon en wat goed was, dan nemen wij de tijd om deze punten aan te passen tegen onze volgende samenwerking. Wij geloven in kwaliteit!

Interesse in onze diensten?