Industrie 4.0 / IOT Dashboarding.

Wij maken online tools die verbinden met randapparatuur op uw bedrijfstoestellen. IOT Dashboards die realtime en historieke statistieken weergeven, operationele software om uw toestellen te beheren vanop afstand en veel meer.

Lees meer
Een foto die een datastream weergeeft

Wat is Industrie 4.0

Industrie 4.0 is de technologie die oudere machines en onderdelen verbindt met een moderne online applicatie die u toestaat om data te delen in twee richtingen. Dit staat ons toe om statistieken bij te houden en zelfs op bepaalde manieren te reageren op specifieke signalen. Simpel gezegd, de mogelijkheden zijn eindeloos. Indien u de volle mogelijkheden wilt weten of uw project wilt voorleggen aan ons, maak een afspraak dan komen wij tot bij u om dit te bespreken.

Onze werkwijze in Industrie 4.0

Een foto van een groep mensen die een vergadering houden

Startend gesprek

Als eerste moeten we duidelijk begrijpen wat u wilt bouwen. We verdelen dit gesprek over twee delen. Enerzijds, moeten we de hardware bekijken, welke toestellen willen we monitoren, welke server opstelling willen we, enz... Anderzijds, moeten we naar de software kijken, wat moet de webapplicatie kunnen, met welke eventuele applicaties moet deze kunnen verbinden, ... Dit allemaal kunnen wij in overleg met u beslissen. Met onze expertise en ervaring, kan u met een gerust hart uw platform volledig bepalen zonder enige nood aan voorkennis van deze technologie.

Een foto met een vector die planning voorstelt

Hoofdbepalingen i.v.m. het project

Eens we overeengekomen zijn na het startend gesprek, is het belangrijk dat de nodige bepalingen gemaakt worden vooraleer er investeringen gebeuren in hardware en software. Enkele mogelijke bepalingen zijn, hardware pakketkost, lokale of remote server,... Indien alle bepalingen vastgelegd zijn, maken we een manifest op die exact beschrijft wat de applicatie doet, hoe de hardware uitgebouwd wordt, ...

Een foto die de uitvoering van een project voorstelt

Maken van de web applicatie

De planning is opgesteld, het manifest is beschikbaar, we gaan over naar het maken van de web applicatie. u kan gedurende deze periode zich verwachten aan de overeengekomen aflever data en materie. Doorheen het maken van de applicatie, gaan we geregeld testen uitvoeren en indien mogelijk hardware pakketten lokaal installeren om te testen met echte data. Tijdens deze stap stellen we ook (indien nodig) de lokale server op.

Een foto die de aflevering van een project voorstelt

Testperiode & aflevering

Eens de applicatie af is, gaan we een testperiode in waar we de applicatie op de doelserver lanceren en verbinden met een aantal testpakketten. Na een aantal weken, indien er geen problemen zijn, kan de aflevering finaal gebeuren. We geven u de (symbolische) sleutel van de applicatie, net zoals de source code. Het project wordt aan u overhandigt.

Interesse in onze diensten?