Marketing, SEO & SEA.

Wij helpen U graag bij het opstellen van een marketingsplan en bij het uitwerken van al uw digitale marketingsmiddelen. Zodoende U zelf kan werken aan uw adverteringskeuzes en inzet. Hiernaast leveren we ook de optie om uw zoekmachine positie te verbeteren (of hoog te houden) en uw advertenties te beheren.

Lees meer
Een megafoon met leuke social media berichten om marketing voor te stellen

Waar hebben we het precies over?

Er komt veel kijken bij het maken van een website, echter is een website nooit "af". Een website moet blijven groeien, blijven veranderen. Dit zodat er voldoende mensen een interesse en een kijkje nemen nu en dan. Dat brengt klanten binnen en geld in de kassa. Bij het schrijven van de inhoud, het opstellen van de pagina's, het maken van de metadata, het gebruiken van geplaatste advertenties, ... komen altijd dezelfde vragen terug, hoe kan ik klanten aantrekken hiermee, hoe kan ik de juiste mensen bereiken, enz enz... Wij bieden U de kans om gebruik te maken van onze expertise en een marketingsplan of op te stellen, of uit te voeren via uw online middelen.

Hoe verloopt dit proces?

Een foto van een groep mensen die een vergadering houden

Startend gesprek

Wij komen graag tot bij U langs om een transparant gesprek te voeren. Het is belangrijk dat beide partijen begrijpen wat uw marketingsdoelen exact omvatten. Op dit moment zitten we ook graag met U samen om eender welke vragen die U heeft te beantwoorden.

Een foto met een vector die planning voorstelt

Kennismaking met het bedrijf

Eens we overeengekomen zijn na het startend gesprek, gaan we samen met U een toer nemen doorheen uw volledig bedrijf (of althans de delen die gezien mogen worden). We praten graag met U over uw visie, de historiek, ... Het is enorm belangrijk voor ons dat we U en uw bedrijf volledig begrijpen. Dit staat ons toe om te begrijpen wat U nodig heeft en waarom. Als we uw visie beter begrijpen kunnen we ook betere marketingplannen opstellen.

Een foto die de uitvoering van een project voorstelt

Uitvoering

We gaan uw website (of andere online webapplicatie) doelgericht gaan marketen, dit doen we via google analytics, google advertising, social media advertising en eventuele andere middelen afhankelijk van de situatie. We kijken of deze techniek de gewenste gevolgen heeft en passen aan tot we in een goed ritme zitten. Eens zover kunnen we verder gaan naar periodieke updates en aanpassingen per contract.

Een foto die de aflevering van een project voorstelt

Nazorg & opvolging

De marketing draait naar behoren, U bent tevreden en wenst dat wij U verder helpen over de nabije of zelfs verre toekosmt? Prima! We gaan samen met U kijken naar de verscheidene formules die we aanbieden ivm marketings pakketten. eens overeengekomen, geniet U van de volle ondersteuning die wij U kunnen bieden op marketingsgebied.

Interesse in onze diensten?