PC / Server Bouw.

U wilt een home media server, een gaming pc, een workstation, ...? Wij bouwen een oplossing op maat voor u. De winkels bieden PC's aan op elk formaat, maar doen dit vaak aan hun prijzen door te budgetteren op minder zichtbare, echter vaak cruciale plekken. Wilt u kwaliteit voor een goede prijs? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek.

Lees meer
Een foto die mensen weergeeft aan het genieten van een home entertainment system

Wat bieden we precies?

Wij hebben meer dan voldoende ervaring en expertise in computerbouw, meeste pc bouwers bieden u de kans om een met-de-hand-gemaakte computer te krijgen die van top tot teen is samengesteld op maat voor uw doeleinden. Wij bieden dit ook aan. Daarnaast, bieden we ook een tweede optie. We bieden u de kans om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden, te kijken naar een componentenlijst. Wij leggen onze expertise voor en maken samen met u de reis van de start naar uw volledig gebouwde PC. Bovendien kan u, indien gewenst, zelf uw pc bouwen ! Indien gewenst bieden we ook onze expertise aan om randapparatuur aan te bieden. Wij bestellen de componenten, laten alles leveren, leggen alles klaar bij ons en we nodigen u uit om samen met ons de pc te bouwen. We laten u doen wat u zelf verkiest te doen en bieden ondertussen onze expertise en kennis aan zodat u weet wat u moet doen. We zorgen er bovendien ook voor dat u zelf de kennis heeft om aanpassingen te maken, uw keuze van nieuwe onderdelen zelf te maken adhv. uw doeleinden. Deze mogelijkheden zijn natuurlijk allemaal optioneel en wij blijven beschikbaar voor u indien u nood heeft aan advies. Onze oude klanten kunnen trouwens rekenen op gratis advies binnen redelijke limieten over uw pc na de bouw.

Hoe verloopt dit proces?

Een foto van een groep mensen die een vergadering houden

Startend gesprek

We overlopen wat u precies nodig heeft, wat u wilt doen en hoe u het proces wilt laten verlopen. We nemen een eerste kijk op de kosten van de hardware, onze werkuren en het algemene idee op zichzelf. Dit is een vrijblijven gesprek en deze kan zowel op uw adres als op het onze verlopen. We gaan hier ook even naar het budget en de planning kijken.

Een foto met een vector die planning voorstelt

Opstellen van de hardware lijst

Vooraleer we het toestel gaan bouwen is het enorm belangrijk dat we overeenkomen wat we erin gaan steken. We geven u een onderdelenlijst, maar doen dit natuurlijk niet zomaar zonder enige uitleg. We geven u een lijst en leggen uit waarom we de onderdelen gekozen hebben. Indien u meer wilt verstaan, leggen we ook uit wat de specificaties betekenen en waarom we die specificaties nodig hebben / gekozen hebben.

Een foto die kleine mensen weergeeft die een pc aan het bouwen zijn

Bouwen van het toestel

We gaan samen (of alleen) het toestel bouwen, dit doen we niet snel, niet slordig maar zorgvuldig. We starten het toestel op en installeren de nodige software zodat we het apparaat volledig kunnen testen. Indien alles in orde is brengen we het product tot bij u en installeren we deze indien gewenst op de juiste locatie.

Een foto die de maintenance en nazorg van pc bouw voorstelt

Nazorg en diensten

Indien u in de toekomst nood heeft aan verder advies, ivm. het kiezen / installeren van nieuwe componenten bieden we met plezier onze expertise gratis aan. Een nieuwe videokaart, vermeerderen van uw RAM geheugen, ... Al deze dingen willen we met plezier u mee helpen, dit natuurlijk binnen enkele natuurlijke limieten. We zijn ook altijd beschikbaar om verdere aanpassingen te maken aan uw toestel.

Interesse in onze diensten?