Webdesign met passie.

Wij maken websites met passie. Elke klant krijgt de volle luxe behandeling, u kan hieronder lezen hoe wij dit aanpakken en hoe een dergelijk project in zijn gang gaat.

Lees meer
Een foto die webdesign elementen weergeeft

Wat is Webdesign

Webdesign is het maken van websites. Van het design werk tot het coderen tot het hosten. Wij leveren alles van A tot Z. Het is belangrijk voor ons dat uw bedrijf goed voorgesteld wordt bij het maken van een website. Het coderen en hosten van de website is slechts een deel van de kunst in webdesign. Het andere deel is het ontwerp, de inhoud, het geheel, een website moet niet alleen vertellen over uw bedrijf, het moet mensen uw bedrijf doen voelen, klanten brengen, uw visie vertalen voor elke bezoeker. Phoenix Online doet exact dat, elke stap, elke keuze wordt uitgebreid bedacht en heroverwogen met uw visie en de nodige marketing in gedacht. Lees hieronder hoe we dit aanpakken.

Onze werkwijze voor Webdesign

Een foto van een groep mensen die een vergadering houden

Startend gesprek

Wij komen graag tot bij u langs om een transparant gesprek te voeren. Het is belangrijk dat beide partijen begrijpen wat het project exact omvat. We bespreken de inhoud, voorwaarden, de hostingpakketten, onze werkwijze, planning, alle nodig zaken voor de start van het project. Op dit moment zitten we ook graag met u samen om eender welke vragen die u heeft te beantwoorden.

Een foto met een vector die planning voorstelt

Kennismaking met het bedrijf

Eens we overeengekomen zijn na het startend gesprek, gaan we samen met u een toer nemen doorheen uw volledig bedrijf (of althans de delen die gezien mogen worden). We praten graag met u over uw visie, de historiek, ... Het is enorm belangrijk voor ons dat we u en uw bedrijf volledig begrijpen. Dit staat ons toe om een website te maken die beter bij u past dan eender welke website u hiervoor of hierna zult hebben. We nemen waarempel onze tijd om een bewuste keuzenset te kunnen maken die de kwaliteit van uw website enkel zal verbeteren.

Een foto die de uitvoering van een project voorstelt

Maken van de website

We gaan de website gaan maken, hier gaan we al het nodige materiaal vragen of bekomen om uw website te kunnen ontwerpen, ontwikkelen en invullen. Alle nodige materie wordt ofwel van u gevraagd, of we komen langs om die zelf te maken. Doorheen het ontwikkel proces wordt u, de klant, zoveel op de hoogte gehouden als u zelf wilt. Hier kan dan ook telkens bijgestuurd worden indien er creatieve verschillen zijn. We gaan door tot het finale resultaat klaar is.

Een foto die de aflevering van een project voorstelt

Publicatie & Hosting

Uw project is volledig afgewerkt, wij gaan over tot het hosten op onze servers en het publiceren van het bedrijf op Google. Indien uw bedrijf al gepubliceerd is, gaan we enkel de website publiceren. Dit houdt in dat google de website correct leest en hierdoor ook correct aan de zoekresultaten toevoegd. Deze veranderingen kunnen soms even duren (hangt van onze goed vriend Google af). Maar uw website zal onmiddelijk online in zijn nieuwe pasvorm beschikbaar zijn. Eens alles in orde is, gaan we over tot de nazorg in de overeengekomen formule hiervan.

Interesse in onze diensten?